Maar dan Anders ICT & Media

ICT & Media: Maar dan Anders.
Een simpele slogan die de lading van mijn bedrijf prima dekt!

Sinds 1 augustus 2013 ben ik, Daan Berg, jouw vertrouwde partner voor audio, video, IT en alles hieromheen.
Ik sta voor service, maar dan anders; persoonlijk contact, samen kijken naar de beste oplossing en eraan werken tot jij tevreden bent.

Samen brengen we jouw project tot leven!

Telefoon & WhatsApp:
(0180) 234 031

Postadres:
Dorpsstraat 78
2931 AG Krimpen aan de Lek

KVK Rotterdam:
58571124

BTW-id:
NL002334448B47

Bank:
NL03 KNAB 0764 8011 04

e-Factuur voor Maar dan Anders?
Peppol NL:KVK58571124

Alle diensten van Daan

AudioICT
Radiopresentatie met ervaring op landelijk, regionaal, streek- en lokaal niveau

Zelfstandig georiënteerde nieuwslezer met ervaring op landelijk- en streekniveau

Warme, solide mannenstem voor elke voice-over vanuit eigen studio (direct te boeken via Fiverr)

Zenderprocessing (Orban Optimod, Breakaway Broadcast e.a.)
Inrichten van computers

Opzetten van netwerken

Remote support

Backupstrategieën (on-site, colo, cloud & combinaties)

Playouttechniek voor publieke lokale omroepen
DigitaliseringVideo
Omzetten van video- en audiodragers naar digitaal formaat

Data verplaatsen van oude PATA- en IDE-harde schijven naar downloadlink of SATA-schijven
ENG-cameraoperator

Schakeltechnicus / Zelfschakelend regisseur

Camerajournalist (“camjo”) / Verslaggever / Presentator

Ondertiteling EN-NL, NL-NL, NL-EN

Voorwaarden

Garantiebeleid

Garantie op diensten

Maar dan Anders geeft 6 maanden garantie op geleverd werk, tenzij schriftelijk anders overeengekomen is. Dit wil zeggen dat indien binnen de gestelde termijn problemen optreden met het uitgevoerde werk wat niet te wijten is aan betrokken apparatuur, Maar dan Anders kosteloos deze problemen oplost of in een uiterst geval het bedrag voor de dienst(en) teruggeeft.

Garantie op producten

Maar dan Anders is een eenmanszaak. In die positie is het niet mogelijk om zelf te onderhandelen met leveranciers over garantie en reparaties. Daarom laat Maar dan Anders klanten benodigde onderdelen zelf bestellen, of worden de onderdelen voor je besteld bij een detailhandelaar. Hierbij word je altijd geïnformeerd over de manier waarop je je op de garantie van het apparaat kunt beroepen.

Garantie-afhandeling producten

Doorgaans geven detaillisten 1 tot 2 jaar garantie op producten. Indien een klant een apparaat heeft wat binnen de garantieperiode een non-conformiteit vertoont, kan Maar dan Anders namens de klant bij de betreffende detailhandelaar bemiddelen om een reparatie te verzorgen of om anderszins de garantie in te zetten. Op verzoek van de klant kan Maar dan Anders het betaalbewijs overhandigen, zodat de klant op eigen initiatief bij de detailhandelaar gebruik kan maken van reparatie en andere garantiebepalingen.

Privacybeleid

Websites

Zie het online privacybeleid.

Zakelijk

Maar dan Anders verzamelt en verwerkt uitsluitend gegevens op basis van de AVG-grondslag “noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst”, tenzij anders vermeld en/of overeengekomen.

Hieronder staat uitgelegd welke gegevens worden verzameld en wat daarmee gebeurt.

Welke gegevens worden verzameld?
 • Voor- en achternaam, bedrijfsnaam, straat, huisnummer, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer, verzend- of bezoekadres
 • Metadata van pin- en creditcardbetalingen via betalingsprovider SumUp
  • Tijd en datum van betaling
  • Geschatte locatie van betaling
  • Omschrijving, deelbedragen en totaalbedrag van betaling
  • Uitgever van kaart
  • Laatste 4 cijfers van kaartnummer
  • Betaalmethode
  • Technische metadata
 • Offertes, facturen, pakbonnen en andere administratieve documenten
 • Correspondentie, bronmaterialen en opgeleverde producten/diensten
Hoe lang worden gegevens bewaard?

De gegevens die genoemd zijn op deze pagina worden door Maar dan Anders bewaard voor een termijn van 7 jaar. Onder geen enkel beding zal Maar dan Anders jouw gegevens verkopen aan derden.

Hoe worden gegevens beveiligd?

Correspondentie, facturen en andere gegevens die door Maar dan Anders worden bewaard zijn beveiligd met minimaal een inlognaam, wachtwoord en two-step authentication. Daarnaast worden de systemen die toegang hebben tot bedrijfsgegevens actief up-to-date gehouden met de laatste beveiligings- en OS-updates.

Gegevens van betalingen via pin, contactloos betalen en creditcard worden door betalingsprovider SumUp beveiligd volgens deze beveiligingsnormen:

 • Payment Card Industry Data Security Standard
 • 256-bits encryptie over Secure Socket Layer & Transport Layer Security
 • Pretty Good Privacy
Welke gegevens worden gedeeld, en met wie?
Administratie

Om de boekhouding in orde te houden, facturen en offertes te kunnen opstellen en om je te adviseren op basis van eerder uitgevoerd werk wordt administratie bijgehouden over alle producten en diensten die je bij Maar dan Anders gebruikt.

Alle facturen en offertes worden opgemaakt in accountingsoftware en lokaal opgeslagen op het bedrijfsadres van Maar dan Anders. Deze facturen worden gedeeld met jou als klant, en met een Nederlands boekhoudkantoor om de administratie van Maar dan Anders up-to-date te houden.

Van alle klantdata wordt door Maar dan Anders een tweevoudige offsite backup gemaakt, waarbij data kan worden opgeslagen buiten de EU. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Google Drive en Backblaze Computer Backup. Beide diensten maken gebruik van beveiligingstechnieken zoals SSL, disk encryption en multi-factor authentication om deze data ontoegankelijk en onleesbaar te maken voor derden.

Betalingen

Om pin- en creditcardbetalingen te verwerken maakt Maar dan Anders gebruik van hard- en software van het Britse bedrijf SumUp.

Dat bedrijf slaat de gegevens onder het bovengenoemde kopje “Gegevens van pin- en creditcardbetalingen” op om o.a. betalingen te verwerken, beveiliging te garanderen, voorkomen van fraude en andere illegale activiteiten en het beschermen van de rechten van SumUp.

Verzamelde informatie kan in dit proces worden overgedragen naar aan SumUp dienstverlenende bedrijven en instellingen buiten de Europese Economische Ruimte. Daarnaast wordt informatie over jouw betaling gedeeld met partijen die onderdeel zijn van het betalingsproces, zoals jouw bank of het bedrijf wat jouw creditcardbetalingen verwerkt.

Autoriteiten

Maar dan Anders respecteert jouw privacy, maar ook de wet. Daarom kan Maar dan Anders over jou verzamelde informatie openbaren als dit noodzakelijk is om te voldoen aan alle toepasselijke wet- of regelgeving, indien Maar dan Anders de veiligheid of integriteit van haar diensten moet beschermen, indien Maar dan Anders haar eigen rechten moet beschermen, of indien een overheidsinstantie door middel van een geldig bevelschrift informatie opeist.