Intel End of Life-drivers

< Alle onderwerpen

Achtergrond

In 2019 deden meerdere verhalen de ronde dat Intel zijn driver-downloadpagina’s aan het opschonen was. Kort daarna vonden mensen een Internet Archive-kopie van Intel’s driver-collectie uit 2014. Deze collectie was moeilijk om door te bladeren, omdat het Internet Archive geen mogelijkheid heeft om de inhoud van grote RAR-bestanden te tonen. Daarom besloot ik om de inhoud van deze bestanden openbaar beschikbaar te maken op deze website.

Belangrijk

Deze mirror komt zonder enkele garantie.

• De software op deze pagina’s moet als oud en niet-ondersteund worden beschouwd, en kan beveiligingslekken bevatten omdat deze niet meer wordt bijgewerkt.
  • Intel is niet gelieerd aan deze mirror.
  • Daan Berg / Maar dan Anders verleent geen garantie op deze pagina, de inhoud en de bestanden die beschikbaar worden gemaakt.

Doorblader het archief

Bekijk in een nieuw venster

Bronnen

OmschrijvingGeüpload doorLand van oorsprongSnapshot-datumStatus
download.intel.com mirrorJason Scott (Internet Archive)United States2014-01-07Public
OisellerieYoann GadyFrance2011-08-30Public
SPEZ (oudere moederborden)SpezvuzautomatikaUkraine2009-10-12Public