Behringer X-Air / XR12 / XR18 verliest netwerkverbinding

< Alle onderwerpen

Behringer rackmixers worden doorgaans op afstand bediend, bijvoorbeeld met Behringer X Air Edit of met third-party software zoals OsiMIDI Stage.

Indien je deze software op Windows draait en problemen ervaart met de verbinding, dan is het mogelijk dat je een driverprobleem hebt dat via Windows Apparaatbeheer verholpen kan worden. Lees hier meer.

(Dit artikel gaat er vanuit dat je de rack mixer via een bekabeld netwerk benadert. Indien je verbindingsproblemen ervaart via wifi, zorg er dan voor dat de computer en het netwerkapparaat goed wifi-bereik hebben, en zorg ervoor dat je niet de ingebouwde wifi van de mixer gebruikt.)